Składniki

Przy pieczeniu ciasta kieruję się zasadą, aby było jak najbardziej naturalnie i pysznie. Jeżeli używam konfitury, to tylko z własnej spiżarni, wanilia jest zawsze prawdziwa, a czekolada jest najwyższej jakości. Nie korzystam z gotowych mieszanek do wypieku oraz innych półproduktów używanych w cukierniach. Staram się zadowolić zarówno podniebienie jak i oko klienta. Każdej dekoracji poświęcam maksimum czasu i uwagi, aby zawsze były powodem miłych wspomnień z Państwa uroczystości.

Przygotowuję również  torty i ciasta WEGAŃSKIE, które powstają na bazie pełnoziarnistych mąk, również bezglutenowych, zdrowego oleju kokosowego, brązowego cukru trzcinowego, czy ksylitolu, a także różnego rodzaju mlek roślinnych, jak mleko sojowe, migdałowe, czy kokosowe. Z takich składników mogę zaproponować łakocie nie zawierające cholesterolu, odpowiednie dla wegan i wegetarian, oraz osób z nietolerancją laktozy, czy też dbających o linię.